Frisörsax Aristocut supreme skull-cut

Logga in för att beställa

Lagerstatus: I lager
Leveransstatus: Skickas inom 1-2 arbetsdagar


Frisörsax Aristocut skull cut levereras i ett svart etui (fårskinn)

introduktionspris!

Handgjord frisörsax , utrustad med två högteknologiska kullager!

För att säkerställa utmärkt skärpa och hållbarhet användes Japan Takefu Gold-Stahl till Aristocut skull cut frisörsaxen.

Japan Takefu Gold-Stahl  legeringar som  kobolt V-10 och kobolt V-10 damskenerstål. Dessa legeringar är bland de mest lämpliga saxstålkvaliteterna i världen och de har den nödvändiga graden av hårdhet för att tillverka professionella frisörsaxar.

Aristocut Supreme Skull-cut frisörsax har ett avancerad kullager vilket resulterar längre livslängd och mjukare gång. Det avancerade skruvsystemet möjliggör exakt justering av saxen.

Ergonomisk design för avslappnad arbete, och fast, ergonomiskt formad fingerstöd.

Längden på frisörsaxen mäts i totallängd skänkel och blad, från spetsen till saxens yttersta punkt.

Frisörsaxen bör noggrant behandlas och omhändertas. Rengör halsen och bladen på din Aristocut frisörsax dagligen (efter användning) med en mjuk trasa och applicera en droppe fin olja till svängpunkten.

Kontrollera regelbundet spänningen på din frisörsax. Alla Aristocut-frisörsaxar har ett skruvsystem som möjliggör exakt justering. En optimal spänning garanterar en mjuk öppning och stängning och en perfekt skärning. Om det är korrekt inställt, ska bladen inte falla, men stänga försiktigt.

Undvik att röra blad med metalliska eller hårda föremål och skära inte något annat än hår. Håll alltid frisörsaxen på en torr och säker plats när de inte används.

Vi använder oss av kakor för att erbjuda våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du användning av kakor.