Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att använda webbplatsen accepterar du att vi använder cookies.

Hairforce kosttillskott 120 st

Lagerstatus: Tillfälligt slut


Hairforce  kosttillskott 120 st

Hairforce kosttilskott Det mest kraftfulla tillskottet för hår, hud och naglar någonsin.

120 st tabletter ( en månadsförbrukning)

Så fungerar Hairforce

Hairforce är ett kosttillskott som är speciellt framtaget för att ge dig näring för naturlig skönhet – vitaminer, mineraler och örter som stödjer kroppens naturliga processer för hälsosamt och vackert hår, naglar och hud.

Hairforce främjar hälsosamt hår, naglar och hy genom att:

  •  Tillföra näringsämnen, vitaminer och mineraler – som är nödvändiga för nybildning av hår, hud och naglar
  •  Boosta kroppens egen produktion av kollagen och elastin
  •  Förbättra blodcirkulation och näringstillförsel i hårbotten och hud
  •  Balansera och stödja kroppens hormonsystem
  •  Aktivera och stimulera hårsäckarna

 

Vad Hairforce innehåller och hur det verkar ?

MSM – organiskt svavel är nödvändigt för alla levande varelser. Det finns i särskilt hög koncentration i hår, hud, naglar, leder och annan bindväv. Svavel används av kroppen för att bilda keratin och kollagen. Det ger vävnaderna form, styrka och flexibilitet. MSM ska inte förväxlas med de icke-organiska svavelföreningar som används bl a till att konservera frukt och vin. Organiskt svavel finns naturligt i viss mängd i frukt, grönsaker och kött. Det kallas naturens främsta skönhetsmineral.

Kisel – även detta mineral behövs som en byggsten, till ben, hår, hud, naglar och bindväv. Det är en strukturell del av kollagen och bidrar till att hålla bindväven elastisk. En sund bindväv har stor betydelse för fast och slät hud, vackert och hälsosamt hår samt starka naglar. Hairforce innehåller extrakt från unga bambustjälkar som är en rik, naturlig källa till kisel.

B-vitaminkomplex – ämnen med många viktiga funktioner i kroppen, så som B6 för reglering av hormonaktivitet, folsyra som bidrar till normal aminosyrasyntes och biotin som kan stimulera inaktiva hårsäckar.

Selen – bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Brist kan leda till hudbesvär och håravfall. Selen bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Zink – behövs för att bibehålla normalt hår, hud och naglar. Zinkbrist kan leda till spruckna naglar, hudförändringar, håravfall och dålig sårläkning. Zink bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till immunsystemets normala funktion.

Magnesium – behövs för normal proteinsyntes, vilket är viktigt för nybildning av hår, hud och naglar. Brist på magnesium är vanligt och anses kunna påverka hårsäckarnas funktion negativt.

Mangan – har betydelse för bildning av all typ av bindväv.

Jod – bidrar till att bibehålla normal hud och sköldkörtelfunktion. Ett mycket viktigt mineral där brist har visat sig vanligare än man tidigare trott. Brist är starkt kopplat till sköra naglar.

Vitamin-C – behövs bl a för bättre upptag av MSM och för bildande av kollagen och elastin.

Rosmarin och Salvia – har antioxidativ effekt och kan bidra till att förbättra blodcirkulationen i hårbotten och hud. De har sedan länge använts i traditionell örtmedicin för att göra håret tjockare, starkare och ge det lyster.

(Alla ämnen i Hairforce är av högsta kvalitet. Mineralerna aminosyrabundna, som magnesiumcitrat och zinkcitrat)

 


 

Liknande produkter

Även köpta produkter