Frisörsax Aristocut Makoto

Frisörsax Aristocut Makoto levereras i ett svart saxetui 

introduktionspris!

Det som också utmärker Aristocut makoto frisörsaxen  är en slipning som kallas hamaguri. Det innebär att  bladsidan slipats konvex på utsidan och,  konkavt inuti vilket ger ett enastående skärpa.

För att säkerställa utmärkt skärpa och hållbarhet använder Aristocut legeringar av rostfritt kobolt rostfritt stål, 440C rostfritt stål, kobolt ATS 314, kobolt V-10 och kobolt V-10 damskenerstål. Dessa legeringar är bland de mest lämpliga saxstålkvaliteterna i världen och de har den nödvändiga graden av hårdhet för att tillverka professionella frisörsaxar.

Aristocut Makoto frisörsax har ett avancerad skruvsystem som möjliggör exakt justering.

Ergonomisk design för avslappnad arbete, och fast, ergonomiskt formad fingerstöd.

Längden på frisörsaxen mäts i totallängd skänkel och blad, från spetsen till saxens yttersta punkt.

Frisörsaxen bör noggrant behandlas och omhändertas. Rengör halsen och bladen på din Aristocut frisörsax dagligen (efter användning) med en mjuk trasa och applicera en droppe fin olja till svängpunkten.

Kontrollera regelbundet spänningen på din frisörsax. Alla Aristocut-frisörsaxar har ett skruvsystem som möjliggör exakt justering. En optimal spänning garanterar en mjuk öppning och stängning och en perfekt skärning. Om det är korrekt inställt, ska bladen inte falla, men stänga försiktigt.

Undvik att röra blad med metalliska eller hårda föremål och skära inte något annat än hår. Håll alltid frisörsaxen på en torr och säker plats när de inte används.

Aristocut

Logga in för att beställa

Lagerstatus: I lager
Leveranstid: 1-2 arbetsdagar