Hårfön Gama perfetto iq

Gama Iq Perfetto är en ergonomisk hårfön med innovativ och modern design, med perfekt balans mellan ergonomisk och modern design och den bästa professionella prestandan. Hårfönen är skapad med nytänkande, innovativ och modern design och har specialutform

Lagerstatus: Tillfälligt slut
Produkten är för tillfället slut i lager och kan inte köpas.

Gama Iq Perfetto är en ergonomisk hårfön med innovativ och modern design, med perfekt balans mellan ergonomisk och modern design och den bästa professionella prestandan. 

Hårfönen är skapad med nytänkande, innovativ och modern design och har specialutformats för att multiplicera luftflödet från motorn, vilket reducerar torktiden med 30% jämfört med andra professionella hårfönar.
Gama IQ Perfetto är en hårfön med kraftfull motor, låg vikt endast 294 g, och ergonomisk balans och är ett väldigt bra alternativ för proffs som arbetar mycket med hårfön.
Hårfönen har en låg ljudnivån, endast 78 dB, det är betydligt lägre ljudnivå jämfört med andra hårfönarna på marknaden.

Auto-Clean tekniken gör att IQ samlar in damm och smutspartiklar i ett micro-filter (filtret måste rengöras)så att dom aldrig kommer in i motorn, vilket förlänger dess livslängd.
Den avancerade teknologin hjälper till att kraften i lufttrycket kan bli mycket högre än du tidigare upplevt med en hårfön.

Oxy active-tekniken avger aktivt syre vilket fungerar som ett kraftfullt antibakteriellt ämne som ger otroligt blankt, jämnt och frizzfritt resultat.

Gama IQ Perfetto hårfön levereras med 2 st munstycken (96 mm och 68 mm) och 1 st diffuser (Ø 134 mm).

Färg: roséguld

Effekt: 2000W
Motor hastighet: 110 000 rpm
Vikt: 294 g
Ljud: 78 dB
LED-indikator
3 st hastighetsinställningar
3 st temperaturinställningar
+ Kalluftsknapp
3 m sladd
Bredd: 193,5 mm
Längd: 166,8 mm

Rengöring av Ga.ma Iq perfetto

Effekt 2000W
Motor hastighet 110 000 rpm
Vikt 294 g
Ljud 78 dB
LED-indikator
3 st hastighetsinställningar
3 st temperaturinställningar
+ Kalluftsknapp
3 m sladd
Bredd 193,5 mm
Längd 166,8 mm

Liknande produkter